English Bulgarian

Пътна Помощ БЕКА 24 часа

В действие

БЕКА пътна помощ указа съдействие на автобус и камион който катастрофираха край "Траянови врата"

Сутринта на 20.07.2010г. автобус с 30 пътници, пътувал по маршрута Пловдив - София. Час след тръгване на километър преди прохода Траянови врата автобусът се блъснал в движещ се пред него камион. Товарът, който превозвала 35-тонната машина, е извън габаритен - бетонни плоскости. При сблъска те се врязали в автобуса, на сантиметри от шофьора и пътниците на предната седалка. По чудо няма жертви. Липсва и спирачен път.

Скоростомерът на автобуса показва, че в момента на удара той се е движил с 93 км/ч. Затова основната версия на полицията е, че шофьорът е заспал зад волана. Шофьорът тежкотоварният камион с 52 км/ч, когато върху него връхлетял автобуса. Той дори не се опитал да го изпревари, твърди оцелелият по чудо шофьор.
Всички пътници от катастрофиралия автобус са извадени, жертви няма. четирима са по-тежко пострадали, осем души са с охлузвания. Тежкият инцидент стана малко след 7.
00 часа.

След приключване на експертизата която извърши следствието, фирма БЕКА оказа съдействие под формата на пътна помощ на катастрофиралите автомобили, откачи камионът и автобуса един от друг, натовари единият панел които беше почти изпаднал от ремаркето на камиона и ги репатрира до собствения охраняем паркинг на пътна помощ БЕКА на новия околовръстен път в гр. Ихтиман. До изясняването на случая.

още информация по случая

Начало | За нас | В действие | Услуги | Партньори | Контакти
Бека Пътна помощ, България, Тел: 088 8251824 - 087 8251824 - 089 8901954
Copyright © BEKA Road Assistance 2006-2009 All Rights Reserved
Freelance Web Designer